Ο Μπάλος και οι άθλιοι Ν.7

Νομαρχία – Άθλιοι

1 – 0

baloss1

Είμαι χαρούμενος -όχι ικανοποιημένος- που κάποιοι έστω άνθρωποι ενδιαφέρονται και αγωνιούν για όλους εμάς! Μετά την προβολή του θέματος (σχετικά με τον Μπάλο) από τα κισαμίτικα blog και στη συνέχεια από πολλούς άλλους μέχρι και το γνωστό μας «troktiko«, είχαμε την παρακάτω ευχάριστη εξέλιξη:

«Αγαπητέ Κισσαμίτη,

Ο κ. Γιάννης Μεραμβελιωτάκης πήρε δύο μέρες άδειας και πήγε στο Ηράκλειο από όπου και κατάγεται. Θα γυρίσει πίσω τη Δευτέρα 31-08-2009. Παρόλα αυτά πήγε στην ΠΕ.ΧΩ. στο Ηράκλειο όπου και ενημερώθηκε ακόμα περισσότερο, για το όλο θέμα. Η αυτοψία που έγινε, εκτός από την Πολεοδομία, είχε και εκπρόσωπο της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου. Διαπιστώθηκαν μια σειρά επεμβάσεις για τις οποίες και θα συνταχθεί έκθεση. Δεν πρόκειται αφήσουμε έτσι το θέμα. Πιθανότατα θα υπάρξει και Εισαγγελική παρέμβαση. Οι παρεμβάσεις αφορούν στα βράχια, που αράζει το Καράβι, στο μονοπάτι αλλά και σε άλλα σημεία για τα οποία δεν υπάρχει καμία διαχειριστική μελέτη από το Δήμο. Οι ομπρέλες έχουν κατασχεθεί από το λιμενικό, ενώ οι ξαπλώστρες είναι κλειδωμένες. Το πρόβλημα που έχει προκληθεί από την συσσώρευση άμμου πλάτους 5-10 μέτρων και μήκους περίπου 100, έχει σαν αποτέλεσμα την αποκοπή του Μπάλου από την υπόλοιπη θάλασσα. Αυτό σαν αποτέλεσμα θα έχει το θάνατο όλων των αερόβιων οργανισμών, εξαιτίας των στάσιμων νερών και του ελλείποντος οξυγόνου. Έτσι θα πρέπει να ανοίξει και πάλι ο Μπάλος. Θα δούμε τον τρόπο με την ΠΕ.ΧΩ. Όλα αυτά – διώξεις, αποκαταστάσεις κ.λ.π. – θα τα δούμε τις επόμενες ημέρες όπου και θα γίνουν πιο συγκεκριμένες οι κινήσεις μας.

Στη διάθεσή σου …

Με Εκτίμηση
Κυριάκος Γ. Κώτσογλου
Γενικός Γραμματέας Ν.Α. Χανίων»

Ευχαριστούμε για όλα κ Κώτσογλου!

Advertisements

0 Responses to “Ο Μπάλος και οι άθλιοι Ν.7”  1. Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s
Αρχείο

Επικοινωνία:

Για όποιον θέλει…ας ξέρει:

Kissamos Kasteli Dimos Kissamou Kisamou Chania Hania Balos Falassarna Δημος Κισαμου Κισσαμου Κισσάμου Κισάμου Καστέλι Μπάλος Κισαμίτες Κισσαμίτες Κισαμιτών Άθλοι ΚΙΣΑΜΙΤΩΝ ΚΙΣΑΜΟΣ ΚΙΣΣΑΜΟΣ ΚΙΣΑΜΙΤΕΣ ΑΘΛΟΙ ΚΙΣΑΜΟΥ ΚΑΣΤΕΛΙ
Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: